huwelijksaanzoek

Wil jij je vriendin ten huwelijk vragen? Je wilt dit perfect uitvoeren zonder dat je vriendin erachter komt dat je iets van plan bent. We snappen dat het idee om haar te vragen eng kan zijn, want je wilt haar op een mooie plek en op een mooi moment vragen. Het moet een bijzonder en uniek moment zijn. Wij hebben daarom 10 ideeën voor je om een huwelijksaanzoek te doen!

Eerste ontmoeting

Op welke plek hebben jullie elkaar voor het eerst ontmoet? Neem haar mee naar die plek en laat zien dat je het in al die tijd nooit vergeten bent, omdat het enige wat je wil is bij haar zijn voor de rest van je leven.

Op het strand

Een plek van vrijheid is toch wel het strand. Op het strand hangt positiviteit en liefde. De perfecte plek om haar hier dus te vragen. 

Een mini road trip

Huur een trouwauto in Groningen en neem haar mee op mini road trip langs mooie plekken. Dit kun je doen bij CCD Nederland. Op de laatst plek, wat natuurlijk het mooiste plekje is van de road trip vraag je haar ten huwelijk!

In Parijs

De stad van de liefde is Parijs! Neem haar mee naar een romantische plek in deze stad, zoals de eiffeltoren en ga hier op je knieën.

Tijdens een shoot

Wil je dit moment vastleggen? Dan is een shoot de perfecte plek om haar te vragen. Overtuig haar van een fotosessie samen met jou en leg het moment vast op beeld. 

Eten

Maak lekker eten voor je vriendin en maak daarmee duidelijk dat je met haar wil trouwen. Dit kan door de tekst onder het eten te graveren of door de ring bijvoorbeeld om een servetje te binden. 

Midden in de natuur

Een rustige plek, waar jullie alleen oog voor elkaar hebben is natuurlijk midden in de natuur. Dit kun je in een bos doen, maar je kunt ook een avondwandeling door een park maken. 

Tijdens een spel

Er zijn onwijs veel spellen waar opdrachten uitgevoerd moeten worden of kaartjes beantwoordt moeten worden. Let er wel op dat ze niet denkt dat je het als grapje bedoeld!

Thuis

Als je minder wil uitpakken is thuis ook de perfecte plek om romantiek te creëren. Leg een pad van kaarsjes en rozenblaadjes en laat haar dat pad volgen naar jou.

In een luchtballon

Een beetje out-of-the-box maar je kunt je vriendin letterlijk in een luchtballon ten huwelijk vragen. Wanneer deze nog aan de grond staat en er al wel lucht in de ballon zit.