Veel mensen willen de stap maken om duurzamer te leven. Minder vlees, meer plantaardige alternatieven. Wil jij meer mensen duurzaam laten leven? Dan heb je wat aan de volgende tips. Een vuilniswagen laten spuiten door Gouweleeuw is een eerste tip. Laat deze met een specifieke boodschap door de stad rijden. Zo weet je zeker dat veel mensen de boodschap onthouden. Meer tips? Lees dan deze blog van Gouweleeuw snel door.

Korting op plantaardige artikelen

De eerste optie om mensen meer duurzaam te laten leven, is door korting te geven op plantaardige producten. Denk bijvoorbeeld aan sojamelk, plantaardige burgers en ander plantaardige vleesvervangers. Door korting toe te passen op deze artikelen, maken mensen op een laagdrempelige manier kennis met het plantaardige voedsel.

Stimuleer MVO

Bij duurzaamheid denk je misschien ook aan MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Dan hebben we het niet alleen over de producten en de voordelen van deze producten ten opzichte van het milieu, maar over de duurzaamheid ten opzichte van de mens. Op een verantwoorde manier zaken doen, betrokken zijn met je klanten en rekening houden met je omgeving, is een houding die onmisbaar is in de samenleving, zowel ten opzichte van je klant maar ook je personeel. Een mooi voorbeeld van betrokkenheid creëren is bijvoorbeeld werk uit te besteden aan een sociale werkplaats.

Campagnes starten

Een grote campagne opzetten zorgt voor veel aandacht. Start bijvoorbeeld een campagne voor het duurzaam inrichten van een kantoor. Kantoormeubelen zijn namelijk ook te leasen of huren. Ook gebruikt kantoormeubilair is tegenwoordig in trek. Helaas zijn veel mensen van deze optie nog niet op de hoogte, daarom is het tijd dat jij hier aandacht voor creëert!