pexels-daniel-moises-magulado-1480284

De meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag! De dag waarop jij je vriend of vriendin ten huwelijk kan vragen, zonder dat je partner het door heeft. Valentijnsdag staat al in het teken van de liefde, waardoor dit het perfecte moment is om op je knieën te gaan. Je kunt dit op onwijs veel verschillende manieren doen, maar de leukste brengen wij hier aan bod!

Voorbereiding

Voordat je je partner ten huwelijk gaat vragen is het uiteraard belangrijk dat je de ring hebt gekocht. Een tip is om één van de ringen te nemen die hij of zij vaak draagt, waardoor je de juiste maat ring zal geven. Weet je niet goed van welke soort ring ze houdt? Kijk dan eens stiekem tussen haar eigen collectie ringen.

Ice, ice, baby

Het zijn ontzettend koude dagen, waarbij de kans dat we kunnen schaatsen steeds groter wordt. Houden jullie beide van schaatsen? Vraag haar dan in de prachtige natuur op het ijs! Je kunt je partner natuurlijk ook meenemen naar een bos waar nog sneeuw ligt. Loop met je partner een rondje door de witte sneeuw en vraag haar tussen de ondergesneeuwde bomen. 

Warmhartig voor de kachel

Wil je het iets subtieler houden? Maak dan het huis romantisch, steek de kachel aan en creëer een warm avondje. Juist door de koude dagen maakt het vuur en de warmte het knus. Het hoeft daarom niet groots te zijn, maar je kunt je partner ook voor het knisperende vuur ten huwelijk vragen!

Na het aanzoek

Na het aanzoek is het belangrijk dat je een datum gaat prikken en voorbereidingen treft voor deze dag. Kijk op tijd voor bruidsmode in Hoorn, zodat je prachtig gekleed kunt gaan voor de grote dag! Daarnaast kun je al op tijd gaan kijken naar een locatie, de bezoekers en horeca!