Bij Plus500 kan je als beginnende of ervaren belegger online handelen in CFD’s. Voor de nieuwelingen onder ons; dat betekent ‘contract for difference’. Het is een beleggingsvorm waarin wordt gespeculeerd over de verloop van de koers zonder de onderliggende effecten daadwerkelijk te kopen of verkopen. Bij Plus500 kan je kiezen uit wel meer dan 2000 effecten. Dit zijn o.a. aandelen, forex, grondstoffen, cryptovaluta, ETF’s, indices, opties en ook innovatieve handel in technologie. Wat CFD-handel extra aantrekkelijk maakt voor beginnende beleggers en beleggers die geen startkapitaal hebben, is dat je door het hefboomsysteem in staat bent om grotere posities te openen dan je daadwerkelijk bezit. Je kunt binnen een aanzienlijk korte termijn naar verhouding veel geld verdienen. Dit maakt dat CFD-handel enorm populair is onder beleggers en daarom is er een razendsnelle toename van deze vorm van beleggen.

Betrouwbaar en ervaren

Waarom kies je als belegger voor Plus500? Uiteraard kiezen de meeste beleggers voor een effectenhandelaar met ervaring. Met ruim 13 jaar ervaring op het gebied van CFD-handel zit je dan goed bij Plus500. Plus500 Group, welke is gezeteld in Haifa Israël, is al in 2008 opgericht. De dochteronderneming, Plus500CY Ltd, is verantwoordelijk voor het uitbrengen van het online handelsplatform. Plus500CY Ltd. is gezeteld in Limassol Cyprus. Daarnaast zijn er dochterondernemingen in het Verenigd Koninkrijk, Singapore, Australië en Seychellen (Zuid Afrika). Verder is het misschien leuk om te weten dat Plus500 hoofdsponsor is van succesvolle teams als Atlético de Madrid, Legia Warszawa, BSC YoungBoys en Atalanta BC. En ze zijn de belangrijkste partner van Plus500 Brumbies, de Super Rugby Australian Conference kampioenen uit 2019. Handelen via Plus500CY Ltd. is veilig, want ze staan onder toezicht van de Cyprus Securities and Exchange Commission. Het vermogen van de klanten wordt altijd beschermd omdat het wordt bewaard op afzonderlijke bankrekeningen van cliënten.

Gebruiksgemak door een overzichtelijk handelsplatform

Wil jij ook profiteren van super eenvoudig en optimaal gebruiksgemak? Dat is waarvan je verzekerd bent met deze vorm van online beleggen. Daar komt nog bij dat je letterlijk 24 uur per etmaal kunt handelen in CFD’s. In tegenstelling tot het handelen in aandelen, wat slechts mogelijk is gedurende openingsuren van de beurs. Hoe strak jouw schema ook kan zijn, je kunt altijd beleggen wanneer het jou het best uitkomt. Plus500 biedt de mogelijkheid tot het nemen van een compleet pakket. Je hoeft geen expert te zijn, noch veel tijd te besteden aan het doen van onderzoek. Voor alle klanten is er wereldwijd een 24/7 ondersteuning. De services zijn altijd transparant en er worden geen kosten voor stortingen en opnames gerekend.

Toekomstperspectief Plus500

Momenteel heeft Plus500 ruim 400.000 beleggers die gebruik maken van de diensten. Continuïteit in groei is waar het bedrijf voor staat. De focus is gelegd op innovatie en optimale gebruikerservaring evenals in uitbreiding van het diverse aanbod aan effecten. Daardoor is er een toenemende activiteit van actieve klanten op het handelsplatform. Naar alle verwachting zal dit blijven toenemen en het uiteindelijke doel is dan ook om ’s werelds grootste aanbieder in CFD-handel te zijn.
En vergeet vooral niet, vergelijken van brokers via https://compareallbrokers.com/nl/ loont!