Denk je aan een magazijn, dan denk je wellicht niet snel aan lekbakken. Toch zijn deze bakken onmisbaar in de branche waarin ik werk: een groothandel voor de chemische industrie. In ons magazijn staan allerlei vloeibare stoffen opgeslagen onder strenge condities. Sommige vloeistoffen zijn brandbaar, andere zijn gevaarlijk als je huid ermee in aanraking komt. Het zal je dus niet verbazen dat we er alles aan doen om ons magazijn schoon te houden met lekbakken, andere kunststof bakken en vouwkratten. Als inkoper ben ik bovendien verantwoordelijk voor het regelen van dit soort zaken. Ik hoef niet elke dag lekbakken en vouwkratten te kopen, maar we controleren de bakken maandelijks en als er een kapot is, wordt deze vervangen. Ik weet inmiddels waar ik deze producten goed aan kan schaffen. Onze kunststof bakken bestellen we altijd bij logistiekonline.nl. Onze lekbakken worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit, precies zoals wij het graag zien. Als inkoper maakt mij dat natuurlijk ook blij.

Welke lekbakken en kunststof bakken zijn er?

Als je op zoek bent naar goede lekbakken en kunststof bakken heb je ruime keuze, vooral als je inkoopt bij logistiekonline.nl. Er zijn geperforeerde lekbakken, gesloten varianten en stapelbare bakken. Sommige bakken zijn voorzien van een oprijd helling zodat je vaten of andere goederen met een steekkar op de lekbak kunt zetten. Ik werk nauw samen met onze magazijnbeheerder, die precies weet waar welke materialen moeten komen te staan. We zorgen ervoor dat we met behulp van de lekbakken en vouwkratten veilig werken. Ook de kunststof bakken zijn ideaal, bijvoorbeeld voor het opruimen van verspilde chemische stoffen.

Veilig werken in een magazijn

Je weet ongetwijfeld dat veilig werken binnen de industrie erg belangrijk is. We nemen in ons magazijn allerlei maatregelen om zo veilig mogelijk, zonder ongelukken, te kunnen werken. We houden onze gangpaden schoon, dragen beschermingsmiddelen en bakenen de looppaden tussen de stellingen af. Als er toch een lek is, houden onze lekbakken de verspreiding van gevaarlijke stoffen tegen. Toch proberen we dit zoveel mogelijk te voorkomen. Elke keer als iemand in aanraking komt met chemische stoffen, loopt diegene risico. Bovendien moeten we dan de lekbakken, vouwkratten en kunststof bakken weer schoonmaken. We zijn daar het liefst zo min mogelijk tijd aan kwijt. Gelukkig leveren de lekbakken en kunststof bakken ons veel plezier op, dus blijven we daar de komende jaren zeker gebruik van maken.