Jullie willen graag een trouwauto huren in Rotterdam en jullie zit te denken om een stoere Dodge te huren. Hoe selecteren jullie een goede trouwauto leverancier? Waar moeten jullie precies op letten om te zorgen dat het huren van een trouwauto vlekkeloos verloopt? 

Betrouwbare website

Jullie zoektocht naar een trouwauto begint veelal online. Dan is het belangrijk te letten op de betrouwbaarheid van de website. Ziet de website er professioneel? Welk gevoel krijgen jullie bij de website? Heeft het bedrijf recensies en zijn deze ook positief? En de belangrijkste vraag: heeft het bedrijf de trouwauto die jullie in gedachten hebben? Dat is stap 1. 

Voorwaarden 

Wat zijn de voorwaarden bij het huren van een trouwauto? Wat zit er bij het huurbedrag inbegrepen en wat niet? Vaak zit er in het huurbedrag maar een aantal kilometers en is de brandstof niet inbegrepen. Jullie krijgen de auto vaak wel mee met een volle tank, maar de auto moet ook met een volle tank terugkomen. Mogen jullie de auto zelf besturen of ben je verplicht een chauffeur erbij te nemen? Met chauffeur brengt vaak extra kosten met zich mee. En is de auto goed verzekerd? Het zelf besturen van een Dodge is natuurlijk wel net zo gaaf en dan is het goed om te weten dat de auto goed verzekerd is mocht er wel iets gebeuren.

Ophalen of brengen

Jullie trouwavontuur begint natuurlijk al als jullie de trouwauto op gaan halen. Muziekje aan en de voorpret kan beginnen. Zijn jullie te druk met de voorbereidingen? Dan is het misschien wel net zo prettig om de auto te laten brengen. Vraag goed na wat mogelijk is bij de autoleverancier. Vaak worden hier extra kosten voor in rekening gebracht.