LED lampen zijn zeer populair. Dit komt omdat LED lampen zeer zuinig en duurzaam zijn. LED verlichting is daarnaast voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Zo is LED verlichting voor zowel binnen als voor buiten geschikt. Binnen kun je kleine LED spots plaatsen bij ruimtes waar je subtiele verlichting wilt. In ruimtes waar je fel licht wil of voor in kantoren worden vaak grotere led panelen geplaatst. Alle maten en soorten zijn binnen LED verlichting te krijgen. 

Voordelen van LED verlichting

In vergelijking met andere lampen gaat een LED lamp wel 50 keer langer mee. De LED lamp is in tegenstelling tot de halogeenlamp en spaarlamp dus veel zuiniger in gebruik. De lamp staat daarom ook bekend als een duurzame lamp. Doordat de lamp langer mee gaat is het ook een beter keuze voor het milieu. De lampen zijn daarnaast milieuvriendelijk omdat ze dus ook minder verbruiken en geen schadelijke stoffen zoals kwik bevatten. 

Kleine LED lampen voor buiten

Verschillende kleine LED lampen zijn voor zowel binnen als buitengebruik te verkrijgen, Voor buiten zijn lampen van 12v ideaal. Als het vochtig is dan kunnen de lampen daar goed tegen. Daarnaast zijn 12v lampen zeer zuinig. Ze werken twee keer zo efficiënt als 220v circuit. De lampen kun gemakkelijk in border verwerken en de snoeren zijn vaak zeer dun. Als je liever een tijdelijk lamp ergens neerzet dan is een kleine lamp op batterijen wel zo handig. Je zit niet met een verlengsnoer en kunt de lap over makkelijk plaatsen. 

Kleine lampen voor binnen

Voor binnen zijn ook veel verschillende soorten LED lampen verkrijgbaar. Zo zijn er ronde LED lampen die je aan het plafond kunt hangen, tl verlichting, rail verlichting, opbouwspotjes, inbouwspotjes. Als je op zoek bent naar bijvoorbeeld sporten dan kun je ook kiezen uit veel verschillende soorten, wil je bijvoorbeeld een schilderij verrichten dan heb je weer een ander soort verlichting nodig dan wanneer je spotjes in het plafond van de keuken wilt. Online staat dit allemaal gesorteerd zodat je makkelijk je aankoop kunt doen.

Grote LED lampen

Als je op zoek bent naar een grotere ronde LED lamp dan zou je een lamp van 225mm kunnen bestellen. Dit is allemaal afhankelijk van de ruimte die je thuis hebt. Als je een geschikte LED lamp gevonden hebt dan zou je kunnen kijken naar een dimmer. Een led paneel dimmer kan worden gebruikt op al onze led panelen. Je kunt de dimmer samen met een dimbare led driver bestellen.