indoor-4148885_960_720

Altijd al gedroomd van een huis in strandstijl? Dan is dit je kans om van je huis een beachhouse te maken! Krijg een heerlijke strand vibe van je eigen woning door diverse elementen toe te voegen en de juiste meubels te gebruiken. Het strand staat bekend om het gevoel van vrijheid en rust. Wil jij dit in jouw woning creëren? Lees hieronder dan de tips!

Bohemian

Van de bohemian stijl krijg jij een waar strand gevoel. De bohemian stijl staat bekend om natuurlijke elementen en printjes. Wil je echter volledige rust in huis creëren? Dan kun je ook beter gaan voor bohemian meubels en accessoires in een rustige kleur. De bohemian kleur kan namelijk enorm druk zijn, waardoor dit juist niet bij het strandgevoel past wat jij in huis wilt creëren. 

Natuurlijke onderdelen

Natuurlijke onderdelen zoals houten meubels en planten maken jouw huis tot een beachhouse. Kijk voor de juiste meubels eens bij woonwinkel hoef en haag. Je kunt hiervoor naar Sluys wonen gaan om passende meubels te kiezen. Denk bij natuurlijke onderdelen ook aan rieten manden of dieren vloerkleden. 

Wit en blauw

In combinatie met de houten meubels en natuurlijke accessoires zijn de kleuren wit en blauw ontzettend geschikt. De blauwe kleur staat natuurlijk voor het water en de lucht. Wit is juist een kleur die de ruimte optisch groot en rustig maakt. Je krijgt bij wit het gevoel van vrijheid en kalmte. 

Zwarte frames

Door de openheid en lichte kleuren lijkt het huis enorm groot en oneindig. Je kunt dit afbakenen door zwarte frames in te zetten. Hiermee bedoelen we dat je bijvoorbeeld voor zwarte kozijnen kan gaan of een industriële deur in kan zetten.