Bekijk de mooie palmboom bij Tropic trees. Op de site zie je de prachtige Trachycarpus Fortunei te koop staan voor een lage prijs. Onderaan de site is te lezen over de verschillende modellen palm tree, een palmboom is niet altijd een extreem lange stam met bovenaan wijd openstaande bladeren. Je kan inderdaad kiezen voor een smalle stam maar ook een stam die onderaan dik is en smal van boven, of die palm tree met meerdere stammen. Het is de kracht van Tropic trees, zij importeren de bomen zelf en letten dan sterk op de vorm. Daarnaast op de groei, wortelgestel, en of de boom gezond is.

Tropic trees geeft duidelijke informatie over de bomen

Voordat je overgaat op een palmboom kopen kun je jezelf helemaal inlezen. Bijvoorbeeld, waar wil je de palm graag hebben, binnen of buiten? Misschien wil je een beetje tussenin hebben, een palm in de serre zodat het een mooie groene wintertuin is. Een palm verliest immers geen blad, dus is het hele jaar door groen. Misschien heb je helemaal geen serre en wil je een grote plantenbak in de kantoortuin met daarin o.a. een palm. Anderzijds, misschien kamp je met een diepe tuin, en wil je daar bijzondere exotische bomen in hebben die het hele jaar door buiten kunnen staan?

Meerdere bijzondere exotische bomen in één tuin kan als je de ruimte hebt

Een palmboom kan het hele jaar door buiten, maar het zou heel bijzonder zijn als daar ook nog vijgen- en olijfbomen bijstaan. Bij de citrus moet je opletten of dat de boom niet dood kan vriezen, maar als je jezelf in de exotische bomen verdiept, dan kun je bij Tropic trees bomen vinden die het hele jaar door buiten kunnen staan. Al die bomen tezamen zal een bijzonder zicht zijn. Een palm- en olijfboom die geen blad verliest samen met een citrus die met de seizoen meegaat en in het voorjaar bloesems heeft.