Ben je op zoek naar een mooie parasol zodat je ook als de zon fel schijnt van je tuin kunt genieten? Dan moet je absoluut eens het merk Todo Bien bekijken. Daar maken ze namelijk werkelijk de allermooiste parasols, die je tuin direct een bohemian tintje geven. Het zijn allemaal ronde exemplaren, en je kunt kiezen uit zowel verschillende maten als verschillende kleuren doek. De standaard uitvoering Todo Bien parasol is gebroken wit, maar ze hebben ook roze, hemelsblauwe, olijfgroene en antracietgrijze exemplaren. Welke kleur past het beste in jouw tuin?

Todo Bien parasol met bohemian tintje

Het gave aan de parasols van dit trendy merk is dat ze op een hele mooie manier zijn afgewerkt. Ze zijn namelijk gemaakt van een mooie bamboesoort, en hebben bovenop geen standaard plastic dop maar prachtig gevormde afwerking die een beetje doet denken aan Indonesisch houtsnijwerk. Dit geeft ze niet alleen een hele luxe uitstraling, maar de parasols lijken daardoor ook uit een of ander tropisch land te zijn geïmporteerd. Je hele tuin leeft ervan op en het ziet er direct super gezellig uit.

Een parasol met mooie hangers langs de randen

De mooie afwerking in het midden is niet het enige wat de Todo Bien parasols zo bijzonder maakt. Ze hebben namelijk ook langs de gehele rand prachtige hangers bevestigd. Dit zijn bijvoorbeeld kleine hartjes van metaal, grove kralen of witte pluimpjes (in het geval van de witte parasol). Het zijn deze bijzondere hangers in combinatie met de afwerking die deze parasols hun unieke look geven en die ze een tikje tropisch maken. Overigens is het ook goed om te weten dat een Todo Bien parasol er niet alleen super mooi uitziet, maar hij ook nog eens heel erg stevig is, ongeacht het formaat dat je kiest.

De eigenschappen van deze tropische parasol

Hoe groot of klein je tuin ook is, er is altijd een Todo Bien parasol die er goed in past. De Balinese parasols met hangers zijn er namelijk in 180 cm diameter, maar ook in 250 en zelfs 300 cm doorsnee. Zo is er een geschikt exemplaar voor elk type terras. De stof is uiteraard waterbestendig, maar je moet de parasol wel open laten drogen voor je hem inklapt, anders kan er schimmelvorming ontstaan. De stevige, betonnen voet zorgt ervoor dat hij super stevig staat en ook overeind blijft bij een flinke windvlaag. Wel zo fijn, zeker bij het extra grote exemplaar. Je hoeft hem dus niet perse op te bergen als het een beetje waait, hoewel je bij een flinke storm de boel toch beter kunt inklappen, maar dat is logisch, toch?