bride-1355473_1920

Kun jij niet kiezen tussen een bruiloft die 1 dag of langer dan 1 dag duurt? dan raden wij je zeker aan om voor een bruiloft te gaan die meerdere dagen duurt. Bij een meerdaagse bruiloft kun je net even meer genieten van alles wat erbij komt kijken. Je kunt hierbij meer dingen organiseren zonder dat je je druk hoeft te maken of het wel gaat lukken in één dag. 

De eerste dag

Op de eerste dag ontmoet je al jullie geliefden en is het tijd om rustig te settelen en te genieten van elkaar. Je kunt hierbij bijvoorbeeld een diner organiseren of alvast even borrelen met elkaar. In de meeste gevallen is het zo dat de genodigden blijven slapen, waardoor je hen op deze dag de tijd kan gunnen om te wennen aan de omgeving. Voor deze dag hoef je nog lang niet iedereen uit te nodigen. Wij adviseren je om alleen familie en vrienden uit te nodigen die dicht bij je staan.

Tweede dag

Dan is het de tweede dag de tijd om rustig op te staan en je voor te bereiden op de ceremonie. Zorg ervoor dat de locatie alles voor jullie gasten regelt, zodat je dit zelf niet hoeft te doen. Een advies is om ook een kinderoppas te regelen die eventueel op de kinderen kan letten deze dag. Zorg ervoor dat je alles op tijd hebt geregeld voor de ceremonie. Denk hierbij niet alleen aan de ringen maar ook jullie trouwauto in Meppel! Wil je voor deze dagen een trouwauto huren? Kijk dan bij CCD Nederland. Na de ceremonie is het tijd voor het feest. De tip is om de overnachting locatie ook te gebruiken als feest locatie, zodat niemand meer hoeft te rijden. 

Derde dag

Na het feest op de tweede dag hebben de gasten nog de mogelijkheid om te overnachten op de desbetreffende locatie. Er zal waarschijnlijk een drankje worden genuttigd, waardoor je de veiligheid van gasten voorop stelt. Je kunt er dan ook voor kiezen om een later tijdstip te kiezen om uit te checken. Verras de gasten nog met een laatste ontbijt en sluit hierbij de meerdaagse bruiloft af.